Steunacties

OSMTH wil dicht bij de burger staan, met beide voeten in de lokale en ruimere samenleving. In die samenleving loopt het soms wel eens fout en dat vertaalt zich dan onder meer in armoede, onrecht, verdrukking.

Het ontbreekt ieder van ons afzonderlijk veelal aan slagkracht om het onrecht de wereld uit te helpen. Samen zijn er meer mogelijkheden. OSMTH wil in elk geval mogelijkheden aanbieden om een steentje bij te dragen als individueel burger.

 

Eén manier om dat te doen betreft het aanbieden van de mogelijkheid om petities te ondertekenen die wereldwijd in omloop zijn en verspreid worden. Elke handtekening telt en verhoogt de kans dat er een sprankeltje hoop komt voor de persoon of personen waarvoor de schrijfactie wordt opgezet.

Hieronder vind je alvast één van zo'n petitie-acties waarop je kan intekenen. Wij screenden deze inhoudelijk vooraleer deze hier als weblink te plaatsen doch nodigen ook jou uit om dit te doen vooraleer je handtekening te plaatsen. Zo kan je in alle vrijheid en vol bewust je naam verbinden aan een concrete actie.

https://www.citizengo.org/nl/pr/163407-maak-een-einde-aan-christenvervolging-nigeria?tc=gm

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb